fbpx

Vital boost

9,50 z DDV

Je učinkovita mešanica eteričnih olj, ki jo je razvil sam Dr. Malte Hozzel. Ima močne antiseptične učinke in prečiščuje zrak, v katerem se gibljete. Učinkovita sinergija je preventivna pomoč v času grip in prehladov, njen vonj pa je prijetno mentolni in zeliščni, kar bo prijalo vašemu telesu in duhu.

Vsebuje ravintsaro, evkaliptus in rožmarin, ki nudi še mišično, dihalno in cirkulacijsko podporo. V mešanici so sami izjemni vojaki pri obrambi vašega telesa.

Na zalogi

Šifra: 4268-5 Kategoriji: ,

Vital boost dišavna mešanica je milejša oblika mešanice Nature Protect, z ravintsaro, limono, oljem čajevca, kardamomom, evkaliptusom, lovorjem, majaronom, limonsko travo, mirto, rožmarinom, niaoulijem, ožepkom in koriandrom. Skupaj nam pomagajo ustvariti zdravo okolje.

Uporaba

Mešanica je primerna za uporabo v difuzorju (3 kapljice). Kljub nežni in zelo prijetni aromi je ta kompleksna mešanica ustvarjena, da močno podpre in ščiti.

Eterična olja v mešanici

Rosmarinus officinalis , Hyssopus officinalis decumbens, Cinnamomum camphora, Melaleuca alternifolia, Coriandrum sativum, Citrus limon, Origanum marjorana, Elettaria cardamomum, Laurus nobilis, Myrtus communis cineoliferum, Eucalyptus radiata, Cymbopogon flexuosus, Melaleuca quinquenervia

Več informacij

Hranite v hladnem prostoru, umaknjeno od neposredne sončne svetlobe. Ni za uživanje. Hranite izven dosega otrok. Izogibajte se stiku z očmi. Izdelek vsebuje olje čajevca in kafro.

  • Alergeni; citral, geraniol, limonen, linalool, citronelol
  • 100% čista eterična olja
  • Najpomembnejše sestavine: limona, ravintsara, čajevec, evkaliptus…