fbpx

POPOLNI ZAČETNIŠKI PAKET

 

Aromaterapija za začetnike

“Ustvarite svoj osebni raj doma

 

Dobrodošli v svetu pomirjujočih vonjav, sprostitve in ravnovesja!

 

Naša posebna ponudba, POPOLNI ZAČETNIŠKI PAKET, vam prinaša izbrana eterična olja, mešanice in druge aromaterapevtske izdelke s katerimi boste lahko ustvarili edinstveno in učinkovito izkušnjo aromaterapije, kar v udobju vašega doma. Ne glede na to, ali iščete sprostitev, pomoč pri spanju ali energijski dvig, smo za vas pripravili popoln paket za dobro počutje.

 

Naša ponudba vključuje:

 

Izbrana Oshadhi eterična olja

 

Zelena meta BIO (5ml) (Mentha Spicata): Zelena meta je eterično olje pridobljeno iz svežih listov zelene mete. Njegov svež vonj po mentolu pomirja um, spodbuja koncentracijo in pomaga pri lajšanju glavobolov ter mišičnih bolečin.

Sladka pomaranča BIO (5ml) (Citrus sinensis): Eterično olje sladke pomaranče, se pridobiva iz lupine s postopkom ekstrakcije. Njegov sladek in osvežujoč vonj dviguje razpoloženje, zmanjšuje stres ter pomirja um.

Muškatna kadulja (5ml) (Salvia sclarea): Eterično olje muškatne kadulje ima prijeten vonj, ki pomaga pri lajšanju anksioznosti in depresije, ter spodbuja občutek sprostitve. Uporablja se tudi za uravnavanje hormonskega sistema in lajšanje simptomov PMS.

 

Oshadhi aromaterapevtske dišavne mešanice, sinergije

 

Kraljica noči (5ml): Razvajajte se s temi eksotično dišečimi zakladi in doživite čutno, privlačno vzdušje, ki ga oddaja to cvetno, intenzivno dišavno olje. Kraljica noči, eksotična, cvetna, sladka in zapeljiva.  Deluje harmonizirajoče in osvobajajoče na nas in naše okolje.

Vital boost (5ml): Učinkovita sinergija je preventivna pomoč v času grip in prehladov, njen vonj pa je prijetno mentolni in zeliščni, kar bo prijalo vašemu telesu in duhu.

 

Ostali aromaterapevtski izdelki

 

Difuzor s svetlobnim učinkom, razprši eterična olja, ne da bi jih segreval. Vonj in učinkovine eteričnega olja ostanejo naravne in nespremenjene – njegove najbolj subtilne lastnosti se lahko v celoti razvijejo. Primeren je za manjše prostore, idealen za pisarno oz delovni prostor. Za najboljše rezultate priporočamo uporabo 100% čistih olj. Preprosto dvignete pokrov difuzorja in kapnite nekaj kapljic na blazinico.

Mandljevo olje (100ml): Mandljevo olje je bogato z vitaminom E, ki pomaga vlažiti in mehčati suho kožo. Redna uporaba lahko pomaga pri zmanjševanju suhe kože in luščenja. Mandljevo olje se pogosto uporablja za pomiritev draženja in vnetja na koži, vključno z rdečico in srbenjem.

Nosni inhalator (različne barve)

 

Cena in naročilo:

Ta popolni paket aromaterapije za začetnike je na voljo

kar 35% ceneje.

Dobite ga že za ceno 65,00€, namesto 99,90€.

 

Paket lahko kupite tukaj: NAKUP

 

Ob nakupu paketa prejmete tudi 3 recepte za uspešno uporabo.

 

Za naročilo ali dodatne informacije nas kontaktirajte na info@oshadhi.si, ali obiščite našo spletno stran www.oshadhi.si.

Dobrodošli v svetu sprostitve, svežine in harmonije. Vaša pot do boljšega počutja se začne tukaj.