fbpx

KEWRA tonik za srce 10ml

roll on

16,50 z DDV

  • Z eteričnim oljem kewre, rastline, ki jo ceni ayurveda.
  • Sprošča, pomirja in krepi srčno energijo.
  • Utelešenje radodarnosti narave, ki nam pomaga najti ravnovesje in mir.
Šifra: 39520-10 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

KEWRA tonik za srce vsebuje eterična olja kewra, ilang ilang, sivka….Sprošča, pomirja in krepi srčno energijo.  Vmasirajte na predelu srca.

Kewra (Pandanus odorifer) vsebuje biokemične spijine imenovane etri, kot je feniletil-metileter. Ti elementi nam pomagajo da se odpremo, sprostimo notranje krče zzaradi katerih ostajamo v težavah, ne da bi zmogli najti rešitve. Dajo  nam več notranjega prostora, občutek lahkotnosti in prepuščanja. Le en vdih kewre in takoj doživimo, kot da se srce poveže z možgani in kot popusti živčna napetost, stres in zajame nas val jasnosti, ki prihaja globoko iz nas samih. Počutimo se, kot da je celoten sistem ponovno zadihal.

Ilang ilang (Cananga odorata)

Olje se tradicionalno uporablja v aromaterapiji za spodbujanje sprostitve, ter zmanjšanje stresa in tesnobe.

Obstaja nekaj dokazov, ki kažejo, da ima lahko eterično olje ilang ilang ugodne učinke na srce. Študija iz leta 2014, objavljena v Journal of Exercise Rehabilitation, je pokazala, da vdihavanje eteričnega olja ilang ilanga zniža krvni tlak in srčni utrip pri zdravih moških, kar kaže na potencialno vlogo pri zmanjševanju dejavnikov tveganja za srčno-žilne bolezni.