fbpx

KEWRA tonik za srce 10ml

roll on

16,50 z DDV

  • Z eteričnim oljem kewre, rastline, ki jo ceni ayurveda.
  • Sprošča, pomirja in krepi srčno energijo.
  • Utelešenje radodarnosti narave, ki nam pomaga najti ravnovesje in mir.

Na zalogi

Šifra: 39520-10 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

KEWRA tonik za srce vsebuje eterična olja kewra, ilang ilang, sivka….Sprošča, pomirja in krepi srčno energijo.  Vmasirajte na predelu srca.

Kewra tonik za srce, je sinergija eteričnih olj, ki ustvarjajo harmonijo v srčnem meridijanu, ne glede na vzrok, zaradi česar je do neravnovesja prišlo. Najpomembnejša sestavina je eterično olje kewre (Pandanus odorifer), ki vsebuje kemične spojine, ki nam pomagajo, da se odpremo in  sprostimo notranje krče. Dajo  nam več notranjega prostora, občutek lahkotnosti in prepuščanja. Le en vdih kewre in takoj doživimo, kot da se srce poveže z možgani, ter da popusti živčna napetost in stres. Zajame nas val jasnosti in počutimo se, kot da je celoten sistem ponovno zadihal.

Pomembna sestavina te mešanice je tudi ilang ilang (Cananga odorata), ki dokazano znižuje krvni tlak in srčni utrip.

Potem sta tu še sivka (Lavandula angustifolia) in vrtnica (Rosa damascena), ki sta znano pomirjujoči in posebej vrtnica prežene težke srčne občutke, žalost in srčne bolečine.

10 ml rollon je zelo priročen, saj ga imamo lahko vedno s seboj, kot prvo pomoč ali pa le kot prijeten vonj. Z nežnimi gibi si ga vmasiramo na predel prsnice in se prepustimo njegovemu učinkovanju

Ilang ilang (Cananga odorata)

Olje se tradicionalno uporablja v aromaterapiji za spodbujanje sprostitve, ter zmanjšanje stresa in tesnobe. Obstaja nekaj dokazov, ki kažejo, da ima lahko eterično olje ilang ilang ugodne učinke na srce. Študija iz leta 2014, objavljena v Journal of Exercise Rehabilitation, je pokazala, da vdihavanje eteričnega olja ilang ilanga zniža krvni tlak in srčni utrip pri zdravih moških, kar kaže na potencialno vlogo pri zmanjševanju dejavnikov tveganja za srčno-žilne bolezni.