fbpx

Kapha dišavna mešanica

25,50 z DDV

Ta naravna, čista, dišavna mešanica iz serije Sama Dosha, je poživljujoča in spodbudna ter uravnava Kapha dosho.

Mešanica 100% čistih eteričnih olj.

Najpomembnejše sestavine: Atlaška cedra, grenivka, rožmarin, kardamom

 

  • Količina: 10ml

Na zalogi

Šifra: 89403-10 Kategorija:

Kapha dišavna mešanica

 

Uporaba

Kapha dosha je sestavljena iz elementov zemlje in vode ter uravnava strukturo in kohezijo telesa. Ta uravnavajoča mešanica združuje moči atlaške cedre, grenivke, rožmarina, kardamoma in drugih eteričnih olj. S tem spodbuja presnovo in prebavni trakt,  da je bolj gibljiv. Učinkuje tudi na dvig razpoloženja.

Kapha, ki je sestavljena iz težkih elementov, kot sta zemlja in voda, nam daje stabilnost, prizemljenost in umirjenost. Kapha tipi imajo veliko moči, so vztrajni, vendar če je Kaphe preveč, pride do lene presnove, posledično pridobivanja na teži, zasluzenosti, težav s sinusi, do mastne kože in lasišča, holesterola, sladkorne bolezni, težav s suhostjo v sklepih, do počasnosti v gibanju in razmišljanju, upada volje, ki lahko vodi do depresije, in posledično še veliko drugih težav. Zato Kapha ljudje potrebujejo vonj, ki bo na njih deloval spodbudno, poživljajoče in s tem pomagal uravnotežiti Kapha dosho in njene številne kvalitete. Vse to vam nudi kapha dišavna mešanica.

Kapha dišavno mešanico je priporočljivo uporabljati v Kapha obdobju – spomladi, ob spomladanski utrujenosti, brezvoljnosti, zaspanosti, upadu energije, veselja in entuziazma. Za tiste, ki imajo višek Kapha neravnovesja, je priporočljivo Kapha dišavno mešanico nositi s seboj in jo uporabiti večkrat dnevno, še posebej takrat, ko se ne morejo spraviti k določenemu opravilu ali jih prevzame brezvoljnost.

Različni načini uporabe:

V difuzor dajte 3 kapljice dišavne mešanice. Lahko ga uporabite tudi v kopelih in savnah. Zelo dobro jo je uporabiti tudi zjutraj, kadar se težko predramite in ne morete skočiti iz postelje in kadar se morate boriti s popoldansko zaspanostjo.

Za poživitev poskusite namesto kave uporabiti kapha mešanico.

Ko ste na poti, uporabite aroma avto difuzor, ali pa na robček kanite 3 kapljice in neposredno vdihnite eterični vonj.