fbpx

Sthapani marma olje bio, 10ml

25,90 z DDV

To naravno čisto marma olje je usklajujoča mešanica za umirjanje živčnega sistema.

Bistri um in razmišljanje, krepi Prano, Sadhako, zmanjšuje zaskrbljenost.

Mešanica 100% čistih eteričnih olj in osnovnih olj

  • Najpomembnejše sestavine: eterična olja, vključno s sandalovino, amyris in vrtnico v mandljevem olju …
  • Učinek: čisti in pomirja um in um, nadzira energijske poti glave, vpliva na hipofizo in  na vse druge hormonske žleze.

Če želite izvedeti več o marma oljih, marma točkah, marma terapijah, ali izobraževanjih, nas kontaktirajte na info@oshadhi.si.

 

  • Količina: 15 ml

Na zalogi

Šifra: 8018-10 Kategorije: , ,

Sthapani marma olje bio

 

Delovanje olja

Sthapani Marma terapevtsko olje se uporablja v povezavi z Marma točko Sthapani, ki je ena od “Maha”(velikih) Marma točk, ki se nahajajo na “tretjem očesu”. Sthapani pomeni “tisto, ki je stabilno, ki daje moč in smer. ” Tretje oko je središče in srce glave. Sthapani Marma nadzira 6. čakro (Ajna) in šest nadijev (meridijanov) glave, ki izhajajo iz nje in zagotavljajo energijo prane očem, ušesom in nosu. Poleg tega deluje na hipofizo. Ker je hipofiza superiorna vsem drugim hormonskim žlezam, ta Marma na splošno uravnava delovanje hormonov in ima tako zelo obsežne vplive na telesne funkcije kot na stanje uma. Sthapani Marma vlada notranji svetlobi, svetlobi zavesti. Sthapani daje čistost in bistrost umu in razmišljanju, okrepi Prano, Sadhako (srce) in zmanjša skrb.

Dodatne informacije

Serija Oshadhi Marma olj je terapevtska linija izdelkov, narejena posebej za Marma terapije. To znanje je del najstarejše priznane medicine, Ayurvede. Nastala je v sodelovanju z vodilnim zdravnikom Ayurvede dr. Ernstom Schrottom. Dr. Schrott je avtor več kot dvajsetih knjig o Ayurvedi in Marma terapijah. Po svojem znanju, praksi in poučevanju, je prepoznan kot najbolj uveljavljen Marma strokovnjak na svetu. Je direktor zasebne ajurvedske prakse v Regensburgu v Nemčiji že od leta 1984 in izvrsten predavatelj, ki skrbi za širjenje ter poučevanje modrosti o Ayurvedi in Marma terapijah po celemu svetu.

Marma točke so končne točke energetskih meridianov v telesu, primerljive z akupunkturnimi ali akupresurnimi točkami v tradicionalni kitajski medicini. Vsaka Marma točka ima svoj pomen in funkcijo. Izbira pravega Marma olja je odvisna predvsem od vrste zdravstvene težave. Za nemir in nervozo je na primer ustrezno olje Sthapani (za umirjanje uma), olje Adhipati (za umiritev živčnega sistema na splošno) ali olje Shanti om (za mir in vedrino). Praviloma v eni seansi zdravimo le z enim oljem, posebej izbranim za glavno težavo. Glede na težave je možno kombinirati tudi več olj. Na primer, olje Sushumna lahko uporabimo na točkah za hrbtenico, če pa bolečine povzročajo tudi stres, napetost ali strah, je priporočljivo uporabiti še dodatna olja s pomirjujočim učinkom za sprostitev, umirjenost in vedrino. Praviloma se omejimo na največ tri olja v eni seansi.

Dodatne informacije

Količina polnjenja

15 ml, 30 ml