fbpx

Shanti Om marma bio, olje

11,50 z DDV

Mešanica 100% čistih eteričnih olj in baznih olj, za umiritev uma in zmanjševanje stresa.

Ponuja tišino in mir, pomirja hiperaktiven um. Olje proti stresu.

  • Najpomembnejše sestavine: eterična olja, vključno z mirto, sivko in šipkom v mandljevem olju
  • Učinek: umirja um, deluje protistresno, spodbuja mir in tišino.

Če želite izvedeti več o marma oljih, marma točkah, marma terapijah, ali izobraževanjih, nas kontaktirajte na info@oshadhi.si.

 

  • Količina: 10 ml

Na zalogi

Šifra: 8016-10 Kategorija:

Shanti Om marma olje

Dodatne informacije

Serija Oshadhi Marma olj je terapevtska linija izdelkov, narejena posebej za Marma terapije. To znanje je del najstarejše priznane medicine, Ayurvede. Nastala je v sodelovanju z vodilnim zdravnikom Ayurvede dr. Ernstom Schrottom. Dr. Schrott je avtor več kot dvajsetih knjig o Ayurvedi in marma terapijah. Po svojem znanju, praksi in poučevanju, je prepoznan kot najbolj uveljavljen marma strokovnjak na svetu.

Marma točke so končne točke energetskih meridianov v telesu, primerljive z akupunkturnimi ali akupresurnimi točkami v tradicionalni, kitajski medicini. Vsaka marma točka ima svoj pomen in funkcijo. Izbira pravega marma olja je odvisna predvsem od vrste zdravstvene težave. Za nemir in nervozo je na primer ustrezno olje Sthapani (za umirjanje uma), olje Adhipathi (za umiritev živčnega sistema na splošno) ali olje Shanti om (za mir in vedrino). Praviloma v eni seansi zdravimo le z enim oljem, posebej izbranim za glavno težavo. Glede na težave je možno kombinirati tudi več olj. Na primer, lahko uporabimo olje Sushumna na točkah za hrbtenico, če pa te bolečine povzročajo tudi stres, napetost ali strah, lahko zdravimo dodatne marme s pomirjujočim oljem za sprostitev, umirjenost in vedrino. Praviloma se omejimo na največ tri olja v eni seansi.

Dodatne informacije

Količina polnjenja

15 ml, 30 ml