fbpx

Hridaya marma olje bio, 10ml

33,90 z DDV

To naravno čisto marma olje je uravnavajoča mešanica za pomiritev srca, čustev in za boljši nadzor energetskih poti.

Pomirja srce in um, dobro za Sadhako, Prano, um, spodbuja srečo, zadovoljstvo in mir.

Mešanica 100% čistih eteričnih olj in osnovnih olj

  • Najpomembnejše sestavine: eterična olja, vključno s sandalovino, kewro in ylang ylang v mandljevem olju
  • Učinek: pomirja srce in čustva, primerno za Sadhaka, Sadhaka-Pitta, Prana, spodbuja miselne sposobnosti, nadzoruje energetske poti in vse marma točke.

Če želite izvedeti več o marma oljih, marma točkah, marma terapijah, ali izobraževanjih, nas kontaktirajte na info@oshadhi.si.

Na zalogi

Šifra: 8020-10 Kategorija:

Hridaya marma olje bio

 

Delovanje olja
Hridaya Marma terapevtsko olje se uporablja v povezavi z Marma točko Adhipati, eno od “Maha” (velkih) Marma točk, ki se nahajajo v območju srca. V Ayurvedi se srce smatra za sedež duše (Atma). Hridaya je najpomembnejša med vsemi Marmami, kajti od tukaj izhajajo vse povezave do vseh ostalih Marm. Hridaya nadzoruje vse energetske poti in Marme v organizmu, prav tako pa tudi velike žile za pretok krvi, dihalni in limfni sistem ter kanale za distribucijo hrane (Rasa). Srce je sedež Ojasa, temelja za dobro imunost, srečo, zdravje in vitalnost. Njegova Marma nadzira 4. čakro in je sedež čustvene inteligence (Sadhaka Pitta). Hridaya pomirja srce in um, je dobra za Sadhako, Prano, um, spodbuja srečo, zadovoljstvo in mir.

 Dodatne informacije

Serija Oshadhi Marma olj je terapevtska linija izdelkov, narejena posebej za Marma terapije. To znanje je del najstarejše priznane medicine, Ayurvede. Nastala je v sodelovanju z vodilnim zdravnikom Ayurvede dr. Ernstom Schrottom. Dr. Schrott je avtor več kot dvajsetih knjig o Ayurvedi in Marma terapijah. Po svojem znanju, praksi in poučevanju, je prepoznan kot najbolj uveljavljen Marma strokovnjak na svetu. Je direktor zasebne ajurvedske prakse v Regensburgu v Nemčiji že od leta 1984 in izvrsten predavatelj, ki skrbi za širjenje ter poučevanje modrosti o Ayurvedi in Marma terapijah po celemu svetu.

Marma točke so končne točke energetskih meridianov v telesu, primerljive z akupunkturnimi ali akupresurnimi točkami v tradicionalni kitajski medicini. Vsaka Marma točka ima svoj pomen in funkcijo. Izbira pravega Marma olja je odvisna predvsem od vrste zdravstvene težave. Za nemir in nervozo je na primer ustrezno olje Sthapani (za umirjanje uma), olje Adhipati (za umiritev živčnega sistema na splošno) ali olje Shanti om (za mir in vedrino). Praviloma v eni seansi zdravimo le z enim oljem, posebej izbranim za glavno težavo. Glede na težave je možno kombinirati tudi več olj. Na primer, olje Sushumna lahko uporabimo na točkah za hrbtenico, če pa bolečine povzročajo tudi stres, napetost ali strah, je priporočljivo uporabiti še dodatna olja s pomirjujočim učinkom za sprostitev, umirjenost in vedrino. Praviloma se omejimo na največ tri olja v eni seansi.

Dodatne informacije

Količina polnjenja

15 ml, 30 ml