fbpx

Guda marma olje bio, 10ml

14,50 z DDV

Naravno čisto marma olje, ki stabilizira živčni sistem in energijo Kundalini. Guda vpliva na mentalno stabilnost in ima moč, da nas vrne nazaj v naše najgloblje bistvo bivanja.

Mešanica 100% čistih eteričnih olj in osnovnih olj.

  • Najpomembnejše sestavine: eterična olja, vključno s fokienijo, sandalovino, jasminom, mandljevim oljem …
  • Učinek: psihološko stabilizirajoč, afrodiziak, krepilno za spolne organe, izločevalne funkcije in energijo Kundalinija.

Če želite izvedeti več o marma oljih, marma točkah, marma terapijah, ali izobraževanjih, nas kontaktirajte na info@oshadhi.si.

 

  • Količina: 10 ml

Na zalogi

Šifra: 8023-10 Kategorija:

Guda marma olje bio

 

Delovanje olja

Guda Marma terapevtsko olje se uporablja v povezavi z Guda Marma točko, ki se nahaja v bližini anusa in medeničnega dna. Guda nadzoruje prvo čakro in je tako kot čakra mehurja povezana z nadzorom funkcij izločanja (Apana Vata). Njen fokus in energijsko središče se nahajata v debelem črevesu, njen glavni element pa je zemlja, v nasprotju z Marmo mehurja, kjer prevladuje vodni element in nadzoruje izločanje tekočine. Tako kot Marma mehurja, tudi Guda marma shranjuje spolno energijo in nadzoruje delovanje reproduktivnih organov. Vaje za krepitev medeničnega dna vplivajo direktno na mišico Guda Marme in jo neposredno krepijo. Guda vpliva na mentalno stabilnost in ima moč, da nas vrne nazaj v naše najgloblje bistvo bivanja.

Dodatne informacije

Serija Oshadhi Marma olj je terapevtska linija izdelkov, narejena posebej za Marma terapije. To znanje je del najstarejše priznane medicine, Ayurvede. Nastala je v sodelovanju z vodilnim zdravnikom Ayurvede dr. Ernstom Schrottom. Dr. Schrott je avtor več kot dvajsetih knjig o Ayurvedi in Marma terapijah. Po svojem znanju, praksi in poučevanju, je prepoznan kot najbolj uveljavljen Marma strokovnjak na svetu. Je direktor zasebne ajurvedske prakse v Regensburgu v Nemčiji že od leta 1984 in izvrsten predavatelj, ki skrbi za širjenje ter poučevanje modrosti o Ayurvedi in Marma terapijah po celemu svetu. Marma točke so končne točke energetskih meridianov v telesu, primerljive z akupunkturnimi ali akupresurnimi točkami v tradicionalni kitajski medicini.

Vsaka Marma točka ima svoj pomen in funkcijo. Izbira pravega Marma olja je odvisna predvsem od vrste zdravstvene težave. Za nemir in nervozo je na primer ustrezno olje Sthapani (za umirjanje uma), olje Adhipati (za umiritev živčnega sistema na splošno) ali olje Shanti om (za mir in vedrino). Praviloma v eni seansi zdravimo le z enim oljem, posebej izbranim za glavno težavo. Glede na težave je možno kombinirati tudi več olj. Na primer, olje Sushumna lahko uporabimo na točkah za hrbtenico, če pa bolečine povzročajo tudi stres, napetost ali strah, je priporočljivo uporabiti še dodatna olja s pomirjujočim učinkom za sprostitev, umirjenost in vedrino. Praviloma se omejimo na največ tri olja v eni seansi.

Dodatne informacije

Količina polnjenja

15 ml, 30 ml