fbpx

Adhipati marma olje bio, 10ml

11,50 z DDV

Mešanica 100% čistih eteričnih in osnovnih olj, za umiritev uma in zmanjševanje stresa.

Za bister um, umirjanje, uravnoteženje, pomirjanje misli in boljšo voljo. Spodbuja mirnost v budnosti. Lahko se uporabi za začetek pomirjanja duha in uravnoteženje vseh marm.

  • Najpomembnejše sestavine: eterična olja, vključno s šipkom in lotusom, mandljevo olje
  • Učinek: umirja in uravnoveša um, povečuje energijo, jasni in uskljajuje misli.

Če želite izvedeti več o marma oljih, marma točkah, marma terapijah ali izobraževanjih, nas kontaktirajte na info@oshadhi.si.

  • Količina: 10 ml

Na zalogi

Šifra: 8017-10 Kategorija:

Adhipati marma olje

Delovanje olja

Adhipati marma olje se uporablja v povezavi z Marma točko Adhipati, ki se nahaja na vrhu glave in se imenuje “vrhovni vladar”. Zaradi svojega položaja na vrhu glave skrbi za povezavo in delovanje vseh ostalih Marm. Adhipati nadzira 7. čakro Sahasrara, epifizo, celotni živčni sistem, zagotavlja maziljenje možganov, daje moč mislim – Prani, občutenje Sadhake – čustva in osnovne elemente življenja, ki zagotavljajo zdravje, srečo in moč (Ojas, Agni in Prana). Adhipati je odgovorna za jasnost misli, umirjenost, uravnovešenost in skrbi za višja stanja zavesti. Spodbuja mirnost v budnosti in se lahko uporablja za začetek umirjanja uma in za uravnovešenje vseh Marm ali za Marma terapije, za uvod pri masažah ali sprostitvenih tehnikah, jogi, …

Dodatne informacije

Serija Oshadhi Marma olj je terapevtska linija izdelkov, narejena posebej za Marma terapije. To znanje je del najstarejše priznane medicine, Ayurvede. Nastala je v sodelovanju z vodilnim zdravnikom Ayurvede dr. Ernstom Schrottom. Dr. Schrott je avtor več kot dvajsetih knjig o Ayurvedi in Marma terapijah. Po svojem znanju, praksi in poučevanju, je prepoznan kot najbolj uveljavljen Marma strokovnjak na svetu. Je direktor zasebne ajurvedske prakse v Regensburgu v Nemčiji že od leta 1984 in izvrsten predavatelj, ki skrbi za širjenje ter poučevanje modrosti o Ayurvedi in Marma terapijah po celemu svetu.

Marma točke so končne točke energetskih meridianov v telesu, primerljive z akupunkturnimi ali akupresurnimi točkami v tradicionalni kitajski medicini. Vsaka Marma točka ima svoj pomen in funkcijo. Izbira pravega Marma olja je odvisna predvsem od vrste zdravstvene težave. Za nemir in nervozo je na primer ustrezno olje Sthapani (za umirjanje uma), olje Adhipati (za umiritev živčnega sistema na splošno) ali olje Shanti om (za mir in vedrino). Praviloma v eni seansi zdravimo le z enim oljem, posebej izbranim za glavno težavo. Glede na težave je možno kombinirati tudi več olj. Na primer, olje Sushumna lahko uporabimo na točkah za hrbtenico, če pa bolečine povzročajo tudi stres, napetost ali strah, je priporočljivo uporabiti še dodatna olja s pomirjujočim učinkom za sprostitev, umirjenost in vedrino. Praviloma se omejimo na največ tri olja v eni seansi.

Dodatne informacije

Količina polnjenja

15 ml, 30 ml