fbpx

Vata masažno olje

20,90 z DDV

To naravno, čisto, Vata masažno olje je pomirjujoče in hkrati vitalizirajoče.

Mešanica 100% čistih eteričnih olj in osnovnih olj.

  • Najpomembnejše sestavine: eterično olje sivke, bergamotke olje, koromača, sandalovine, mandljevo olje
  • Učinek: pomirja, vitalizira, prizemljuje, energizira, krepi živčni in mišično-skeletni sistem.

 

  • Količina: 30ml

Na zalogi

Šifra: 8901-30 Kategorija:

Vata masažno olje

 

Uporaba

Vata doša je sestavljena iz elementov zraka, vetra in etra, ter uravnava vse gibanje v fiziologiji in telesa, živčnega sistema ter uma. Je vodilna doša, zato je ohranjanje dobrega ravnovesja Vate izjemno pomembno. Vata masažno olje združuje zdravilne lastnosti sivke, bergamotke, koromača, sandalovine in drugih eteričnih olj. Ta sestava ima pomirjujoč učinek na um, hkrati pa deluje energizirajoče in sproščujoče na telo. Pomaga proti utrujenosti, nemiru,  strahovih, obnavlja pomanjkanje energije in gradi naš celotni sistem.

Suho in hladno vreme, hiter tempo življenja, veliko ur preživetih v avtu, pri delu, športu, stres, negotovosti in strah v življenju, vse to še dodatno poveča neravnovesje Vata doshe. Za povrnitev ali ohranjanje dobrega Vata ravnovesja je izredno pomembno oljenje telesa in sladki, polni vonji ter okusi. Vse to vam zagotavlja Vata masažno olje.

Različni načini uporabe:

Vata masažno olje je odlično za suho kožo. Uporabljamo ga lahko kadarkoli tekom dneva. Zelo priporočljivo si je z njim namazati obraz, roke in podplate pred spanjem. Na ta način pripomoremo k boljšemu spancu in jutranji spočitosti. Če ga uporabljate zjutraj, bo vaša koža skozi ves dan ostala mehka, voljna in prožna. Na ta način preprečujete prezgodnje staranje in nastajanje gub. Odlično je za vse tiste, ki imajo hladne okončine in jih rado zebe.

Še posebej je priporočljiva uporaba pri daljših poteh, potovanjih, pri vseh delovnih naporih in pred meditacijo. Zelo priporočljiva je vsakodnevna uporaba po tuširanju ali kopanju. Takoj ko se obrišete, se na tanko namažite po celem telesu. Za celotno telo zadostuje 1 do 1,5 jedilne žlice Vata masažnega olja. Tako boste ohranili vlažnost kože in omogočili toploto telesu skozi ves dan.