fbpx

Nila/Manya marma olje bio 10ml

17,90 z DDV

To naravno čisto marma olje ima uravnoteženo sestavo za grlo in vrat ter celotni vratni predel.

Odpira in čisti grlo, krepi moč govora, uravnoteži vratne marme.

Mešanica 100% čistih eteričnih olj in osnovnih olj.

  • Najpomembnejše sestavine: eterična olja, vključno s korenom galgant, miro in vrtnico v mandljevem olju
  • Učinek: uravnovešanje grla in vratu, krepitev glasu, jezika in govornih organov, nadzor ščitnice, ter pretoka krvi v možgane.

Če želite izvedeti več o marma oljih, marma točkah, marma terapijah, ali izobraževanjih, nas kontaktirajte na info@oshadhi.si.

Razprodano. Kmalu spet dobavljivo.

Šifra: 8019-10 Kategorija:

Nila/Manya marma olje

 

Delovanje olja

Nila / Manja Marma terapevtsko olje se uporablja v povezavi z Nila, Manya in Sira Matrika Marma točkami, ki se nahajajo v predelu grla. Nila se imenuje “modra”, to ime izhaja iz modrih prosojnih vratnih žil. Nila Marma nadzira tudi grleno čakro, ki je prav tako opisana, da ima avro modre barve. Manya Marma pomeni »slava« (ki je dana nekomu, ki mu je dovoljeno govoriti). Sira Matrika pomeni “mati krvnih žil” in je notranja Marma, ki skrbi za krvne žile vratu. Sestavljena je iz štirih področij na vsaki strani vratu vzdolž karotidnih arterij. Nila nadzira grleno čakro, ščitnico, pretok krvi do možganov in govor. Spodbuja – prižiga metabolizem, stimulira krvni obtok in uravnava pretok krvi v koži (Brajaka). Skozi Manya Marmo tečejo meridiani želodca, tankega in debelega črevesa, ki jih Manya Marma nadzira s pomočjo žlez slinavk. Manya nadzoruje tudi element vode, ki ima pretežno Kapha funkcije.

Nila / Manya pomirja srce in um in je dobra za Sadhako, Prano, um, spodbuja srečo, zadovoljstvo in mir.

Dodatne informacije

Serija Oshadhi Marma olj je terapevtska linija izdelkov, narejena posebej za Marma terapije. To znanje je del najstarejše priznane medicine, Ayurvede. Nastala je v sodelovanju z vodilnim zdravnikom Ayurvede dr. Ernstom Schrottom. Dr. Schrott je avtor več kot dvajsetih knjig o Ayurvedi in Marma terapijah. Po svojem znanju, praksi in poučevanju, je prepoznan kot najbolj uveljavljen Marma strokovnjak na svetu. Je direktor zasebne ajurvedske prakse v Regensburgu v Nemčiji že od leta 1984 in izvrsten predavatelj, ki skrbi za širjenje ter poučevanje modrosti o Ayurvedi in Marma terapijah po celemu svetu.

Marma točke so končne točke energetskih meridianov v telesu, primerljive z akupunkturnimi ali akupresurnimi točkami v tradicionalni kitajski medicini. Vsaka Marma točka ima svoj pomen in funkcijo. Izbira pravega Marma olja je odvisna predvsem od vrste zdravstvene težave. Za nemir in nervozo je na primer ustrezno olje Sthapani (za umirjanje uma), olje Adhipati (za umiritev živčnega sistema na splošno) ali olje Shanti om (za mir in vedrino). Praviloma v eni seansi zdravimo le z enim oljem, posebej izbranim za glavno težavo. Glede na težave je možno kombinirati tudi več olj. Na primer, olje Sushumna lahko uporabimo na točkah za hrbtenico, če pa bolečine povzročajo tudi stres, napetost ali strah, je priporočljivo uporabiti še dodatna olja s pomirjujočim učinkom za sprostitev, umirjenost in vedrino. Praviloma se omejimo na največ tri olja v eni seansi.

Dodatne informacije

Količina polnjenja

10 ml, 15 ml