fbpx

Adiprana marma olje bio, 10ml

11,50 z DDV

Naravno čisto marma olje je osvobajajoča  mešanica za zdravljenje dihalnih bolezni in krepitev imunskega sistema.

Odpira dihalne poti in krepi imunski sistem proti prehladu. Še posebej koristno pri sinusitisu, kašlju, bronhitisu in astmi bronhiale.

Mešanica 100% čistih eteričnih olj in baznih olj.

  • Najpomembnejše sestavine: eterična olja, vključno s himalajsko cedro, hyssop, baziliko, mandljevim oljem …
  • Učinek: uravnoteženje, krepitev imunosti, sprostitev, blagodejno delovanje na dihala.

Če želite izvedeti več o marma oljih, marma točkah, marma terapijah, ali izobraževanjih, nas kontaktirajte na info@oshadhi.si.

 

  • Količina: 15 ml

Razprodano. Kmalu spet dobavljivo.

Šifra: 8015-10 Kategorija:

Adiprana marma olje bio

Dodatne informacije

Serija Oshadhi Marma olj je terapevtska linija izdelkov, narejena posebej za Marma terapije. To znanje je del najstarejše priznane medicine, Ayurvede. Nastala je v sodelovanju z vodilnim zdravnikom Ayurvede dr. Ernstom Schrottom. Dr. Schrott je avtor več kot dvajsetih knjig o Ayurvedi in marma terapijah. Po svojem znanju, praksi in poučevanju je prepoznan kot najbolj uveljavljen marma strokovnjak na svetu.

Marma točke so končne točke energetskih meridianov v telesu, primerljive z akupunkturnimi ali akupresurnimi točkami v tradicionalni, kitajski medicini. Vsaka marma točka ima svoj pomen in funkcijo. Izbira pravega marma olja je odvisna predvsem od vrste zdravstvene težave. Za nemir in nervozo je na primer ustrezno olje Sthapani (za umirjanje uma), olje Adhipathi (za umiritev živčnega sistema na splošno) ali olje Shanti om (za mir in vedrino). Praviloma v eni seansi zdravimo le z enim oljem, posebej izbranim za glavno težavo. Glede na težave je možno kombinirati tudi več olj. Na primer, lahko uporabimo olje Sushumna na točkah za hrbtenico, če pa te bolečine povzročajo tudi stres, napetost ali strah, lahko zdravimo dodatne marme s pomirjujočim oljem za sprostitev, umirjenost in vedrino. Praviloma se omejimo na največ tri olja v eni seansi.