fbpx

GUA SHA beauty masažni set iz roževca

z oljem Bellissima

29,90 z DDV

Set vsebuje:

Na zalogi

Sveža polt, rožnate oči in sproščene obrazne mišice – dopolnite svojo lepotno rutino s setom za masažo obraza Oshadhi Beauty! Lepotni set vsebuje valjček iz rožnega kremena, kamen Gua Shua in olje za obraz Bellissima. S temi tremi pripomočki si lahko zelo enostavno privoščite vsakodnevno masažo obraza – tako imenovano Gua Sha masažo.

Masaža Gua Sha izhaja iz tradicionalne kitajske medicine. Spodbuja krvni obtok in odpira limfne kanale, tako da se izboljša pretok limfe. Hkrati lahko napne kožo, znatno zmanjša vnetja in podočnjake, ter sprosti celotno muskulaturo.

Naš dodatni nasvet: Za osvežilno masažo valjček iz rožnega kremena in kamen Gua sha pred uporabo hranite v hladilniku. Roževec ima kristalno strukturo, ki ohranja temperaturo dlje kot drugi kristali.

Uporaba

Kožo obraza pred uporabo očistite, po želji nanesite olje ali serum za obraz in s kamnom ali valjčkom vedno gladite od sredine obraza navzven, da spodbudite pretok limfe. Vrat je treba obdelati od zgoraj navzdol. Previdno pogladite kamen pod očmi in od nosu do senc. Okoli oči uporabite manjši valjček  Po masaži temeljito očistite kamen in valjček.

Naše priporočilo: Pred masažo nanesite olje za obraz Oshadhi Bellissima. Vlažilne sestavine olja lahko s pomočjo Gua Sha masaže še bolje vnesete v kožo, da so učinkovitejše.