fbpx

Aloe vera gel z vrtnico

21,90 z DDV

Aloe vera gel pomirja kožo in uravnava njeno vlažnost, pospeši celjenje ran in blaži vnetja.  

Aloe vera z vrtnico, odličen vlažilec, primerna za suho in občutljivo kožo.

 

  • Profil vonja: cvetličen, svež, rožni, zeleno nevtralen vonj aloe vere.
  • Sestavine: jojoba olje, šipkovo olje, glicerin, hidrolat damaščanske vrtnice in geranije, eterična olja vrtnica, palmarosa, niauli, ho wood.

 

  • Količina: 100ml

Na zalogi

Šifra: 6440-100 Kategorija:

Aloe vera gel z vrtnico

 

Uporaba

Aloe vera gel z vrtnico je visokokakovosten gel, ki v elegantni kombinaciji združuje čudežno rastlino aloe vero z bolgarsko vrtnico, vrtnica abs. (Rosa damascena) in palmaroso.

Nasvet: Aloe vera gel z vrtnico je idealen kot vlažilec kože pred ličenjem za suho, občutljivo kožo.

Kot gel za telo: pomirjujoči gel za telo pred spanjem, s pomirjujočimi lastnostmi vrtnice – za občutek, kot da bi  lebdeli na oblakih, za nego različnih tipov kože, z učinkom proti staranju.

Vlažilni losjon za telo: namesto losjona za telo nanesite na telo po tuširanju ali kopeli, za nego različnih tipov kože, z učinkom proti staranju.

Z aloe vero, cvetnimi listi vrtnice, palmaroso, jagodičjem linaloe, niauli, jojobe in divje vrtnice.

 

O rastlinah

Aloe vera je iz družine Affodillaceae. Steblo zraste približno 30 cm visoko. Njeni listi so do nekaj centimetrov široki in so zelenkaste barve. Imajo lastnost shranjevanja vlage in tako celotno rastlino ščitijo pred morebitno izsušitvijo. Aloe vera živi do deset let. Znana je kot čudežna rastlina za kožo in se za tovrstne težave uposrablja tudi v naturopatiji

Vrtnica se imenuje tudi kraljica cvetov in je povezana z lepoto, ženskostjo in romantiko. Velja za svežo, mehko, žametno. Njen vonj je čuten, cvetličen, sladek in očarljiv. Tako kot moški priznajo svojo ljubezen s šopkom vrtnic, naturopatija uporablja rastlino, da ženske zacvetijo v svoji ženskosti. Parfumska industrija jo uporablja kot osnovo za številne sestave dišav. Vrtnica naj bi imela učinke navlaževanja, učvrstitve, osvežilnosti. Pogosto se uporablja za nego različnih tipov kože. Ve se, da ima učinek proti staranju in skrbi za suho kožo, ter deluje proti nečistočam. Hkrati vrtnice pomagajo uravnotežiti hormonski sistem in se zato pogosto uporabljajo v naturopatiji pri menstrualnih težavah, spolnem nelagodju ali nihanju razpoloženja. Ženske povedo, da s pomočjo olja vrtnice ponovno zacvetijo v svoji ženskosti.

Pred uporabo stekleničko pretresite. Hranite na hladnem.