fbpx
-33%

Gozdni sprehod

Original price was: 29,80€.Current price is: 19,90€. z DDV

Najnižja cena v zadnjih 30-ih dneh: 19,90.

Za gozdno doživetje, ne glede na to, kje ste…

Set vključuje:

  • Gozdna kopel, sprej za prostore, 30 ml
  • Gozdna sapica, dišavna mešanica, 5 ml
  • Dragoceni gozd, masažno olje, 30 ml

Na zalogi

Šifra: 75103 Kategorije: , ,

Gozdni sprehod

S tem trojčkom gozdnih izdelkov niste nikoli daleč od narave. Uporabite jih, da najdete mir, uravnovesite dih in vsakdanjemu življenju dodate svežino.

Balzamično-sladko masažno olje Dragoceni gozd  iz fokenije in himalajske cedre, v kombinaciji z dišavnimi komponentami kopaibe, mire, limone in sandalovine. Raztopljeni v negovalnih baznih oljih, ki v sinergiji delujejo prizemljitveno in regenerativno.

Sprej za prostore, Gozdna kopel

Prefinjena aroma tega razpršila za prostor vam daje občutek, kot da ste v  kopeli sredi zimzelenega gozda jelk. Izvrstna olja Hemlok jelke, balzamične jelke, duglazije, bele in sibirske jelke, ki poskrbijo za svež, dišeč in lesni ambient.

Dišavna mešanica Gozdna sapica

To edinstvena dišavna mešanica vam omogoča, da se potopite v osvobajajoč, sproščujoč in aktivirajoč občutek borovega gozda. Združuje poživljajočo moč eteričnega olja bora, z brezmejno energijo smreke in čistilno aromo ciprese. Nenavadna kompozicija, ki vam omogoči, da si oddahnete, se znebite negativnega in polni upanja pogledate v prihodnost. Primerno za difuzor.