fbpx

Vata dišavna mešanica

25,50 z DDV

Ta naravna, čista, dišavna mešanica Sama Dosha je pomirjujoča in hkrati vitalizirajoča.

Mešanica 100% čistih eteričnih olj.

Najpomembnejše sestavine: olje sivke, bergamotka, koromač, sandalovina

 

  • Količina: 10ml

Na zalogi

Šifra: 89401-10 Kategorija:

Vata dišavna mešanica

 

Uporaba

Vata doša je sestavljena iz elementov zraka, vetra in etra ter uravnava vse gibanje fiziologije in telesa, živčnega sistema ter uma. Je vodilna doša, zato je ohranjanje dobrega ravnovesja Vate izjemno pomembno. Vata dišavna mešanica eteričnih olj združuje zdravilne lastnosti sivke, bergamotke, koromača, sandalovine in drugih eteričnih olj. Ta sestava ima pomirjujoč učinek na um, hkrati pa deluje energizirajoče in sproščujoče na telo. Pomaga proti utrujenosti, nemiru,  strahovih, obnavlja pomanjkanje energije in gradi naš celotni sistem.

Suho in hladno vreme, hiter tempo življenja, veliko ur preživetih v avtu, pri delu, športu, stres, negotovosti in strah v življenju, vse to še dodatno poveča neravnovesje Vata doshe. Za povrnitev ali ohranjanje dobrega Vata ravnovesja so izredno pomembni sladki, polni vonji ter pomirjajujoči in hkrati osvežilni vonji.  Vse to vam nudi Vata dišavna mešanica.

Različni načini uporabe:

V difuzor dajte 3 kapljice dišavne mešanice. Pri težavah z nespečnostjo ga je priporočljivo uporabiti pred odhodom na spanje. Pri nemiru ali anksioznosti olje uporabljajte večkrat na dan.

Še posebej je priporočljiva uporaba pri daljših poteh, potovanjih, pri vseh delovnih naporih in pred meditacijo.

Lahko ga uporabite tudi v kopeli za telo ali noge.

Ko ste na poti, uporabite aroma avto difuzor ali pa na robček kanite 3 kapljice in neposredno vdihnite eterični vonj.