fbpx

Sadhaka Pitta dišavna mešanica

29,90 z DDV

Ta naravna, čista, dišavna mešanica je navdihujoča in uravnava subdosho Sadhaka Pitta.

Mešanica 100% čistih eteričnih olj.

Najpomembnejše sestavine: kardamom, koriander, sivka, mirta…

 

  • Količina: 10ml

Na zalogi

Šifra: 89405-10 Kategoriji: ,

Sadhaka Pitta dišavna mešanica

Uporaba /delovanje:

V Ajurvedi Pitta doša skrbi za transformacijo. Sadhaka Pitta pa je njena pod doša in se navezuje na srce, predvsem na čustveno raven srca, na “presnovo” čustev. Srce ni samo naša črpalka na fizični ravni, ampak center za naša čustva, v katerem se akumulira vse lepo, pa tudi žalost, tisto, kar nas prizadene, pusti neizpolnjene, nezadovoljne.
Sadhaka Pitta je mešanica izbranih, najboljših in najdragocenejših eteričnih olj, kot so kardamom, koriander, sivka, mirta in druga .
Nadvse opojni in bogat vonj, vas bo najprej obdal s svežino, sadno noto, vas dvignil in potem ovil s svojo polnostjo. Ta vas bo božala in prestavila v svetle note dobrega razpoloženja, daleč od sveta problemov, težav, žalosti in nezadovoljstva.
Mešanica eteričnih olj Sadhaka Pitta deluje v trenutku in zagotovo resetira vse negativnosti v vas in okolici.
Priporočamo jo prav vsem. Ta prefinjena sinergija ni narejena le za žalostne, temveč tudi za vse vesele ljudi tega sveta, ki želijo, da se ta dober vonj, s frekvenco zadovoljstva, ukorenini in širi v njihovem življenju in okolici.
Pa ne pozabite….. to olje ne deluje le na ravni vonja, temveč veliko globlje. Ko je na čustveni ravni srce v ravnovesju in v miru, bo ravno takšno  postalo tudi vaše življenje. In sreča v srcu, bo ohranila tudi zdravo srce.
Sadhaka Pitta je eno naših najbolj prodajanih in tudi nam najljubših ajurvedskih mešanic. Vedno jo lahko najdete na naši stojnici na sejmih, saj vas bo ravno njen vonj očaral, zavedel in pripeljal do nas.
Sadhaka Pitta deluje tako preventivno, kot kurativno.
Poskusite ga in verjamem, da bo vedno z vami.

Nasveti za uporabo:

V difuzor dajte 3 kapljice dišavne mešanice.

Ko ste na poti, na robček kanite 3 kapljice in neposredno vdihnite eterični vonj.

Opozorilo:

Na izpostavljajte vročini in sončni svetlobi. Ni za uživanje. Hraniti izven dosega otrok. Izogibajte se stiku z očmi.