fbpx

Pitta dišavna mešanica

25,50 z DDV

Ta naravno čista dišavna mešanica Sama Dosha je pomirjujoča za uravnoteženje Pitta doshe.

Mešanica 100% čistih eteričnih olj

Najpomembnejše sestavine: mirta, poprova meta, sivka, palmarosa

 

  • Količina: 10 ml

Na zalogi

Šifra: 89402-10 Kategorija:

Pitta dišavna mešanica

 

Uporaba

Pitta dosha je sestavljena iz elementov ognja in nekaj vode. Pitta deluje na agni – prebavni ogenj in s tem na metabolizem, spremembe, presnovo čustev, ter uravnava toploto telesa. Pitta dišavna mešanica za uravnoveša Pitta doshe in združuje moči mirte, poprove mete, sivke, palmarose in drugih eteričnih olj.

Uravnotežena Pitta dosha nam prinaša veliko kvalitet, jasen um, dobro osredotočenost pri mišljenju in delu. Osebe z uravnoteženo Pitta dosho znajo ohranjati red, biti natančne, direktne, odločne, imajo kvalitete močnega intelekta, odlične vodilne sposobnosti, načrtovanja in zaključevanja nalog. V kolikor pride do Pitta neravnovesja, se to začne odražati v nezadovoljstvu, jezi, razburjanju, agresiji, nestrpnosti, pretirani natančnosti in delu. Pogosto jih prizadenejo težave z želodcem, črevesjem, odvajanjem, različnimi vnetji, tudi težavami s kožo, občutljivost oči, prezgodnje sivenje ali izguba las in posledično še veliko drugih težav.

Nasveti za uporabo:

V difuzor dajte 3 kapljice dišavne mešanice.

Ko ste na poti, uporabite aroma avto difuzor ali pa na robček kanite 3 kapljice in neposredno vdihnite eterični vonj.

Pitta dišavna mešanica je zelo uporabna v Pitta obdobju – poleti, ko nam je vroče, ko čutimo pregretost, pri razdražljivosti, jezi, nervozi in notranji napetosti. Odlična je za savne in kopeli.