fbpx

Krepčilni tonik za srce – Kewra

48,70 z DDV

To naravno čisto masažno olje organskega porekla, ima sproščujoč, pomirjujoč in krepilni učinek na energijo srca. Vsebuje dragoceno olje kewre – eterično olje rastline kewra, ki jo najdemo v Indiji.

Mešanica 100% čistih eteričnih olj in baznih olj.

  • Najpomembnejše sestavine: kewra, ilang ilang komplet, visokogorska sivka.
  • Profil vonja: aromatično-pikanten, globok, intenziven, cvetlično-rožnat, eksotičen, saden.

 

  • Količina: 50ml

Na voljo po naročilu

Šifra: 5670-50 Kategorija:

Krepčilni tonik za srce – Kewra

Uporaba

Krepčilni tonik za srce – Kewra je naravno čisto masažno olje organskega porekla ima sproščujoč, pomirjujoč in krepilni učinek na energijo srca. Vsebuje dragoceno eterično olje rastline kewra, ki jo najdemo v Indiji.

Feniletil metilni eter, ki ga vsebuje Kewra, je ena izmed močnih spojin, ki pomagajo eterskemu elementu Akasha v telesu. Podpira naše notranje odpiranje, spuščanje in daje občutek lahkotnosti in prostora.

Kewra nam pomaga povezati um s srcem in je naravni “trener”, ko je prisotnost uma prevelika, da lažje steče sproščeno zavedanje. Na ta način mešanica združuje aromatično, krepko, globoko sprostitev in takojšnjo, mirno zavedanje. K temu pripomore olje Kewra, s sladko-eksotično harmonijo ilang ilanga in pikantno-nežno varnostjo sivke.

Nasvet za uporabo: na že očiščeno kožo nanesite nekaj kapljic masažnega olja in ga vmasirajte z nežnimi krožnimi gibi.

INCI
Rosa canina Seed Oil, Rosa canina Fruit Oil, Lavandula angustifolia Oil, Cananga odorata Flower Oil, Pandanus odoratissimus L. Oil, Rosa damascena Oil

VEČ INFORMACIJ
Hraniti ločeno od vročine in sončne svetlobe. Ne uporabljajte pri dojenčkih in majhnih otrocih. Izogibajte se stiku z očmi in sluznico.

Alergeni: geraniol, linalool, limonen, kumarin, evgenol, citronelol, farnesol, citral, benzil alkohol, izoevgenol, benzil benzoat, benzil salicilat