fbpx
-10%

Vrtnična kopel

Original price was: 17,90€.Current price is: 16,10€. z DDV

Najnižja cena v zadnjih 30-ih dneh: 16,10.

To romantično vrtnično olje za kopel in olje za prho je zaščitna in razkošna sestava turške vrtnice, palmarose in geranije.

  • Mešanica 100% čistih eteričnih olj in baznih olj.
  • Profil vonja: cvetličen, svež, begušen, rožnat, harmoničen

 

  • Količina: 100ml

Na zalogi

Šifra: 6115-100 Kategoriji: ,

Ta romantična oljna kopel je sproščujoča in razkošna sestava turške vrtnice, palmarose in geranije. Skupaj tvorijo izvrstno in nežno naravno aromo. Olje vrtnice imenujemo tudi kraljica olj, je naravni bojevnik proti stresu, deluje pa tudi kot afrodiziak. Ima harmonično, čutno in evforično delovanje. Daje nam občutek ravnovesja in harmonije, očara nas z vonjem, ki zapeljuje in spodbuja sanje.

Če iščete čisto romantiko ali preprosto potrebujete razvajanje, bo nekaj kapljic v vaši kopalni vodi naredilo čudeže!

O rastlini

Vrtnica se imenuje tudi kraljica cvetov in je povezana z lepoto, ženskostjo in romantiko. Lastnosti eteričnega olja so sladke, sveže, mehke in žametne note, vonj pa je čuten, cvetličen, sladek in čaroben. Tako kot moški izpovedujejo svojo ljubezen s šopkom vrtnic, naturopatija rastlino uporablja za to, da ženske zacvetijo v svoji ženskosti.  Industrija parfumov pa jih uporablja kot osnovo za številne, prefinjene kompozicije dišav.

Vrtnica naj bi imela učinke prožnosti, učvrstitve in osvežitve. Pogosto se uporablja za nego različnih tipov kože. Ima dober učinek proti staranju in skrbi za suho kožo, prav tako pa pomaga proti nečistočam zahvaljujoč njenemu protivnetnemu učinku. Hkrati eterično olje vrtnice pomaga uravnotežiti hormonski sistem in se zato pogosto uporablja v naturopatiji za menstrualne težave, pri spolnem nelagodju ali nihanju razpoloženja. Ženske povedo, da s pomočjo olja vrtnice ponovno zacvetijo v ženskosti.